Wie zijn wij?

Startpagina

Bootcharter

Onze diensten

Verwante sites

Contactinfo

Alkomgo

Realiseer uw doelen!

Inge Koomen


Ik ben geboren in 1962 en ben na het VWO gestart met werken bij een zorgverzekeraar. Tijdens mijn 24-jarige loopbaan aldaar heb ik verschillende functies bekleed. Als laatste heb ik binnen de organisatie als manager van het Zorgkantoor, een zelfstandige businessunit, vormgegeven aan het concept Zorgkantoor en was ik verantwoordelijk voor deze zbu, zowel financieel als beleidsmatig. Binnen deze divisie werkten ca 70 mensen.
Tijdens mijn loopbaan heb ik diverse studies gevolgd, waaronder Bedrijfskunde en vakinhoudelijke studies en cursussen op het gebied van management.
Ik ben visionair en analytisch sterk, kan beleidsmatig lange termijn strategieŽn neerzetten en deze vertalen in een ondernemingsplan, concrete doelen en sterke concepten. Deze talenten zet ik vanuit Alkomgo graag in voor andere ondernemingen. Ik werk op freelancebasis voor opdrachtgevers.

Privť ben ik getrouwd met Terence Scholtes en ben ik moeder van Guido (1993) en Lenneke (1995).
Naast mijn betaalde functies ben ik op bestuurlijk vlak steeds betrokken geweest bij maatschappelijke organisaties. Momenteel ben ik bestuurslid, secretaris van een schoolvereniging.

Jaagpad 38, 2351 SW Leiderdorp
, KvK nr. 28113241
, BTW nr. NL8173.06.699.B01
Tel: 06302 364 76,